Kunst en Cultuur centrum Fluxus

Co-creatie Zaandam

Kunst en Cultuurcentrum Fluxus gaat samen met fotograaf Ruben Timman van het Museum of Humanity, portretten maken met jongeren uit verschillende wijken in Zaandam. Tegelijkertijd leren de jongeren ook zelf portretten te maken. 

OVER FLUXUS
Fluxus wil dat iedereen zich cultureel en creatief kan ontplooien. Wie je ook bent en wat je ook zoekt. Wij ondersteunen kunstenaars, musici en cultuurdocenten die cultuurdeelname mogelijk maken en we helpen inwoners en maatschappelijke organisaties om het cultuuraanbod te vinden dat past bij hun vraag. Want cultuur is van iedereen. 
Ga voor meer informatie naar: fluxus.nl

OVER MUSEUM OF HUMANITY
Museum of Humanity is een bijzondere plek waar kunst, diverse culturen en complexe wereldvraagstukken samenkomen. Het museum toont inspirerende verhalen en portretten van mensen wereldwijd. Hier krijg je oog voor waar het ├ęcht om gaat: de connectie de we als mensen onderling hebben. Museum of Humanity is een passieproject van fotograaf Ruben Timman. Met foto's wil hij de schoonheid en waardigheid van de mens laten zien. Ruben is ook onderdeel van de co-creatie en gaat samen met jongeren uit Zaandam nieuwe portretten maken. Ga voor meer informatie naar: www.museumofhumanity.nl

 

Gezichten van Noord Holland

frans hals museum
amsterdam museum
Gezichten van Noord-Holland wordt mogelijk gemaakt door
ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap